Suoraviivaista ja selkeää


Asunto elää kanssasi


Asunnot on luotu asukkaiden tarpeiden mukaiseksi. Pohjaratkaisussa halusimme olla selkeitä, sekä vaalia avointa ja yhtenäistä tilaa - unohtamatta kuitenkaan kiireisenkään arjen sujuvuutta.3h + avok. + kylpytilat + wc + autokatos

+7m² lämmin varastoPienempi 71,5 neliöinen asunto kätkee sisäänsä niin pienen perheen, kuin yksin tai kaksin elävän mahdolliset tilantarpeet. Lisäksi 7m² lämmin varasto.


3h + avok. + kylpytilat + erill.wc + 7m² lämmin var.

Sisään astuessasi näet tulvivan valon isoista olohuoneen ikkunoista aina eteiseesi asti. Selkeä ja toiminnallisesti järkevä pohjaratkaisu. Makuuhuoneet on sijoitettu eri puolille asuntoa, antaen oman rauhan ja yksityisyyden silloin kun sitä tarvitset. Päämakuuhuoneesta on myös käynti koko asunnon levyiselle terassille. Saarekkeellinen keittiö joka aukeaa olohuoneen suuntaan antaa suoraviivaisen ja puhtaan ilmeen yhteiseen tilaan. Kylpyhuonetila tarjoaa lapsiperheellekin vaadittavat kodinhoitohuoneen vaatimukset, sekä voit halutessasi asennuttaa sinne vielä pesutornin. Moderni, ikkunallinen sauna jatkuu saumattomasti lasiseinän takana kylpyhuoneesta, joka tuo luonnonvalon myös osaksi kylpyhuonetilaasi.

2h + avok. + kylpytilat + erill.wc + 7m² lämmin var.

Onko tarpeesi tällä hetkellä vain yksi makuuhuone, mutta mahdollisuus yhteen lisämakuuhuoneeseen olisi hyvä olla kenties olemassa? Pienemmästä asuntoversiosta on myös mahdollista tehdä iso, avaraa tilaa tulviva yhden makuuhuoneen asunto poistamalla olohuoneen vieressä olevan seinän -  näin saat käyttöösi poikkeuksellisen avaran oleskelutilan, jonka hyödyntämisessä vain mielikuvituksesi on rajana - huoneesta voit tehdä vaikka itsellesi viihtyisän kirjanurkkauksen, tai voit sijoittaa sinne erillisen ruokailutilasi. Halutessasi asunto on helposti muutettavissa "takaisin" kahteen makuuhuoneeseen, kun tilojen uudelleen jakamisen tarve on ajankohtaista.


*Osa sisäkuvista aikaisemmin valmistuneesta vastaavanlaisesta asunnosta.


4h + avok. + kylpytilat + wc + autokatos 

+7m² lämmin varasto


Suunnannäyttäjänä NwE:ssä kulkee 92,5 neliön - kolmen makuuhuoneen asunto, joka antaa tilat helposti nelihenkiselle perheelle. Lisäksi 7m² lämmin varasto.


3mh + avok. + oh. + kylpytilat + erill.wc + 7m² lämmin var.

Sisään astuessasi näet tulvivan valon isoista olohuoneen ikkunoista aina eteiseesi asti. Selkeä ja toiminnallisesti järkevä pohjaratkaisu. Päämakuuhuone on sijoitettu takapihan puolelle, jonne olemme sijoittaneet myös yhden kolmesta uloskäynneistä. Kaksi pienempää makuuhuonetta sijaitsee asunnon toisessa kulmassa. Saarekkeellinen keittiö joka aukeaa olohuoneen suuntaan antaa suoraviivaisen ja puhtaan ilmeen yhteiseen tilaan. Kylpyhuonetila tarjoaa lapsiperheelle vaadittavat kodinhoitohuoneen vaatimukset hyvine laskutasoineen, sekä voit halutessasi asennuttaa sinne pesutornin. Moderni, ikkunallinen sauna jatkuu saumattomasti lasiseinän takana kylpyhuoneesta, joka tuo luonnonvalon myös osaksi kylpyhuonetilaasi.


2mh + avok. + oh. + kylpytilat + erill.wc + 7m² lämmin var.

Onko tarpeesi tällä hetkellä vain kaksi makuuhuonetta, mutta mahdollisuus yhteen lisämakuuhuoneeseen olisi hyvä olla kenties olemassa? Isommasta asuntoversiosta on myös mahdollista tehdä kahden ison makuuhuoneen asunto, poistamalla kahden pienemmän makuuhuoneen välinen seinä. Halutessasi asunto on helposti muutettavissa "takaisin" kolmeen makuuhuoneeseen, kun tilojen uudelleen jakamisen tarve on ajankohtaista.

*Osa sisäkuvista aikaisemmin valmistuneesta asunnosta.

Pääsisäänkäynnin edessä on reilun kokoinen lämmin varasto, jossa sijaitsee myös asunnon tekninen tila. Autokatokseen tulee valmiiksi sähköauton latauslaite, jolloin autosi latauskin hoituu näppärästi omassa katoksessasi. Autokatoksen vieressä on erillinen autopaikka sähköpistokkeella.